ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

export-import

Ragyogó napsütés, hullámzó víz, hűsítő hegyvidék… kinek melyik a legjobb nyaralás. Egy azonban biztos: kikapcsolódásra, pihenésre, feltöltődésre mindannyiunknak szüksége van. Bizonyára Önök is tervezik már az utazást, vagy talán már úticéljukhoz is értek, és éppen kellemesen töltik az időt a kiszemelt helyen.
Akár a vakáció előtt állnak még, akár javában élvezik ezeket a napokat, vagy esetleg már megújulva visszatértek a munkába, figyelmükbe ajánljuk MedMax programunk különleges szolgáltatását: az internetes betegadat-küldést és -fogadást.
Hogy az mire jó?
Hát éppen arra, hogy amíg a fáradalmaikat pihenik ki, és a praxishoz tartozó betegeiket más látja el, az adataikat ebben az esetben is megkapják, utólagosan is – a beteg, a kézbesítő vagy egyéb kapcsolattartó igénybe vétele nélkül. Így a helyettesítési idő alatt történteket bármikor átnézhetik szinte egyetlen gombnyomásra. Ráadásul ez a módszer a mindennapokban is működik, ha pl. a beteg ügyeleti ellátásban részesült. Amennyiben ugyanis mindkét fél MedMax programot használ, akkor a beteget ellátó az interneten keresztül elküldheti az általa rögzített adatokat a saját MedMax programjából a beteg háziorvosának, aki erről értesítést kap a saját MedMax ProFi programjában, és az adatokat beemelheti a paciens kórtörténeti adatai közé.