ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Ez nem áprilisi tréfa?!

 

 ———————————————–

Az új modul, a Kollektív tapasztalat bárki számára díjmentesen kipróbálható a programban. Bízunk benne, hogy a használata Felhasználóink biztonság érzetét hosszú távon növeli majd, és még örömtelibbé és élvezetesebbé fogja varázsolni – maximális tisztelettel övezett – munkájukat.

 

Engedjék meg, hogy a következőkben Dr. Galló Beáta Felhasználónk összefoglalóját idézzük a Kollektív tapasztalat modul működéséről:

 

Hogy a Kollektív tapasztalat miben támogathatja az orvosi munkát?

 

a BNO-keresésben egy felírandó gyógyszerhez:
Megnézhetjük, hogy kollégáink ehhez a gyógyszerhez milyen diagnózisokat szoktak választani, melyiket milyen gyakran. Nem kell a sok száz BNO között keresgélni, hanem csak a néhány legrelevánsabb közül kell kiválasztanunk a számunkra megfelelőt. Különösen ritkábban írt gyógyszerek esetén jelent nagy segítséget.

az adagolás kiválasztásában a felírandó gyógyszerhez:
A Napi listában a kívánt adagolást gyorsabban kiválaszthatjuk, mert a lista elején azok az adagolások állnak, amelyekkel ezt a gyógyszert kollégáink legtöbbször rendelik. Tehát itt sem kell a hosszú adagolás listát végiggörgetnünk ahhoz, hogy a gyógyszerhez szokásos néhány adagolás közül kiválasszuk az általunk kívántat.

• a tévedésből, elírásból adódó hibák kiküszöbölésében:
A program figyelmeztetést küld, ha olyan adagolást vagy diagnózist választunk egy gyógyszerhez, ami nem szerepel a Kollektív tapasztalatban, vagyis amit eddig még senki sem választott.

gyógyszerválasztásban egy adott diagnózishoz:
Megnézhetjük, hogy kollégáink milyen gyógyszereket rendelnek leggyakrabban abban a kórképben, amire éppen receptet kívánunk írni, vagyis mit tennének a helyünkben. Egy láthatatlan, de sokszereplős konzílium áll folyamatosan rendelkezésünkre a Kollektív tapasztalat által. És természetesen a megfelelő gyógyszer kiválasztása gyorsabb is ebből a relevánsabb listából.

…és hogy miben jelenthet a jövőben még segítséget?

• sablonok és magisztrális receptek csere-beréjében:
A jövőben lehetőség lesz különféle hasznos információk kollégáinkkal történő megosztására a Kollektív tapasztalat segítségével. Panasz-, státusz-, beutaló-, igazolás-, és egyéb sablonokat vagy magisztrális recepteket tölthetünk fel, és kedvünkre válogathatunk kollégáink megosztott sablonjai, magisztrálisai között, hogy a nekünk tetszőket letölthessük saját MedMaxunkba. A magisztrális receptekből óriási tudásbázis gyűlhet így össze, amitől a Kollektív tapasztalat révén csak egy klikkelésre leszünk.

diagnosztikus és terápiás döntések meghozatalában:
Megfelelő adatrögzítési módszer használata esetén a MedMax a Kollektív tapasztalaton alapuló diagnózis- és terápiás javaslatot lesz képes adni nekünk a konkrét betegellátás során. Olyan mindennapi kérdésekre adhat választ, hogy például egy adott klinikai kép (panasz – státusz – mért paraméter – laborlelet konstelláció) mögött milyen egyéb, ritkább diagnózis állhat, mint ami az orvosnak elsőre (vagy másodikra) eszébe jut. És mindezt nem egy mechanikus gépi intelligencia, hanem több száz orvos valódi betegek kezelésével szerzett (kollektív) tapasztalata révén.

 

Kedves Felhasználóink!

Részletesebb információkért várjuk megtisztelő érdeklődésüket a megszokott elérhetőségeinken, telefonon, e-mailben vagy személyesen budapesti és hódmezővásárhelyi irodáinkban.

Tisztelettel: a ProFix csapata