ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Akció: indul! Cél: Kecskemét

1 évvel ezelőtt, az első MedMaxos munkanapján 40 pacienst látott el 6 óra alatt, ami néhány munkanap elteltével, már 60 paciens volt 4 óra alatt. Kiemelte, hogy a MedMaxnak számára volt még egy olyan kellemes „mellékhatása” is, hogy ugyanannyi beteg ellátásának adminisztrációja közben nem fáradnak el annyira, mint korábban, a ProDokival.
Mint hangsúlyozta, ez szerinte a MedMaxnak is köszönhető, hiszen az igazán jó szoftver egy praxisban nem csak munkaeszköz, hanem „munkatárs”: a kezük alá dolgozik, segíti, gyorsítja a munkát, figyel, ellenőriz.

A bemutató hangulatát mutatta az is, hogy az eredeti tervekhez képest a 15:00 órai zárás helyett jóval később ért véget rendezvényünk. Köszönhető ez a rendkívül érdekes előadásoknak, és Érdeklődőink sokféle kérdésének, melyek mind más-más szempontból közelítették meg a MedMaxot.

Megragadva az alkalmat most szeretnénk még egyszer megköszönni Dr. Galló Beátának és Dr. Gaszner Andrásnak, hogy elvállalták az előadói szerepkört, és hogy ilyen érdekes témákat hoztak el a jelenlévőknek.

További szép napot kívánunk kedves Olvasóinknak! Üdvözlettel: a ProFix csapata