ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

2013. január - itt a KSH ideje!

Amennyiben bizonytalanok abban kedves Felhasználóink, hogy pontosan mely kimutatásokat kell leadniuk, a http://www.ksh.hu/apps/vg.hataridonaplo.hin oldalon – adószám alapján – le is tudják kérni, hogy milyen adatlapot és milyen formában kell küldeniük a KSH részére.
 
 
 
 
Hogyan kérjük le a KSH jelentést MedMax programból? (1021-es kimutatás)
 
A "Jelentések" nézet szalagmenüjének "KSH" gombjára kattintva megjelenő beállítási panelen a MedMax felkínálja az előző év időszakát: 2012.01.01-2012.12.31. (szükség esetén módosítható)
 
 
Kattintsunk az "Elkészítés" vagy "Elkészítés és küldés" gombra (Felhívjuk figyelmüket, hogy ha az Elkészítés és küldés gombra kattintanak, a program csak elkészíti a jelentést, elküldeni nem tudja! (Viszont ki is nyomtatódik az elkészült kimutatás, ha a nyomtatás be van állítva). Ezután a Jelentés nézet betekintő ablakában megjelenik az elkészített jelentés "Tételes lista"-jának a nyomtatási képe. Az "Összesítő lap" fülecskére kattintva az összesítést nézhetjük meg. Mivel ezek a listák több oldalasak, a további lapokat a csúszka mozgatásával tekinthetjük meg.
 
Az elkészített jelentést kinyomtathatjuk a betekintő ablak kezelőpultjának "Nyomtatás" ikonjára kattintva, vagy elmenthetjük pdf formátumban a "PDF Export" gombra kattintva.
 
 
A MedMax egy lépésben készíti el a "Bejelentkezett lakosok száma", a "Forgalmi adatok (0-18 évesek)", a "Forgalmi adatok (19 évesek és idősebbek)" valamint "A praxisban foglalkoztatott ápolók tevékenysége" kimutatásokat. A bejelentkezettek betegségeinek táblázatát idén nem kell jelentenünk (2 évente kéri csak a KSH).
Bízunk benne, hogy a leírtakkal a KSH statisztika elkészítése lényegesen egyszerűbb lesz Felhasználóink számára.
 
 
Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy már folynak a MedMax legújabb verziójának előkészületei, melyet szokás szerint a hónap utolsó napjaiban publikálunk majd.
 
További szép hetet, és eredményes 2013-as évet kívánunk minden kedves Felhasználónknak!
 
 
Üdvözlettel: a ProFix munkatársai