ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

A jó döntések tapasztalatból születnek!

 

 

 

Tisztelt Felhasználóink, kedves Doktornő / Doktor Úr!

 

Engedjék meg, hogy az alábbiakban ismertessük a 2012. november 30-án megjelent 1.0.8240-es MedMax verziófrissítés újdonságait.

 

 – A 2012. december 1-től érvényes Gyógyszertörzs és Eü. Rendelet frisstése.

 

– A MedMax-ból elérhetővé váltak a háziorvosokat és házi gyermekorvosokat érintő hatályos jogszabályok (jogosítvány, lőfegyver, oltások, terápia).

 

– A leletre beírt diagnózisokat átemelhetjük a paciens aktuális ellátási lapjára, a betegségeinek kartonjára és gondozásba is vehetjük betegünket vele.

 

– A MedMax nyomtatványai között eddig is megtalálható volt a Terápiás lap, amellyel nagyon egyszerűen nyomtathatunk betegünk rendszeresen szedett gyógyszereiről napi bontású adagolási utasítást. Jelen programverzió az aktuálisan felírt gyógyszerek terápiás lapjának nyomtatását könnyíti meg.

 

– A 65. évüket elérő betegeink influenzaoltásának (FLUVAL AB) beírásakor a MedMax automatikusan kínálja fel a 65 éven felüliek egészségi állapotuktól függetlenül oltási indikációt az Oltás és a Terápia lapokon az Oltott csoport mezőkben.

 

– A Gyógyszerrendelésben már nem csak az alsó, hanem a felső listaterületen is lehet törölni az Állandó gyógyszerek közül. A törlést a gyógyszer nevén állva, a jobb egérgombbal előhívott repülőmenüből kezdeményezhetjük.

 

– Ezentúl a koleszterinszint csökkentő gyógyszerek receptjeire a hatóanyag mellett a gyógyszer nevét is rá lehet nyomtatni.

 

– A Gyógyszerfelírás Napi listáján a Hány napra mező értékét a jövőben megőrzi a MedMax, és ha az Állandó vagy Előző gyógyszerek közül emeljük át a készítményt a Napi listára, akkor a korábbi felíráskor megadott számot emeli be.

 

– Opcionálissá vált, hogy a Terápiás lapra a gyógyszer rövid vagy hosszú nevét nyomtassa a progam.

 

– Ezentúl nem csak a szakrendelői (ambuláns) és a kórházi (osztályos), hanem a labor beutalókra is kérhetünk automatikus paciensadat-beemelést.

 

– A 2 hónapos és a 4 hónapos státuszok kikerültek a programból. Természetesen a korábban ebben a korban elvégzett státuszok továbbra is láthatóak maradnak az Előző státuszok segítő jobbon, újabb vizsgálatot azonban már nem tudunk ezekkel az életkorokkal rögzíteni.

  

Kedves Doktornő/Doktor Úr!

 

 

Örömmel értesítjük Önöket, hogy 2013-ban nem emelkednek a MedMax szoftverkövetési díjai. Ezzel szeretnénk kifejezni és megköszönni megtisztelő bizalmukat és támogatásukat. Köszönjük, hogy az Önök segítségével eredményes és sikeres évet zárhatunk. 2013-ban is maximális odafigyeléssel és empátiával állunk kedves Felhasználóink rendelkezésére.

 

Ezúton is szeretnénk megköszönni kedves Felhasználóinknak, hogy
megtisztelő bizalmukkal és segítségükkel 2012-ben is támogatták munkánkat.

MEGHITT, KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS SIKERES, EREDMÉNYEKBEN GAZDAG BOLDOG ÚJESZTENDŐT KÍVÁNUNK!

 

Tisztelettel: a ProFix munkatársai