ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

E-jelentés szombaton (is)

 

A Karácsony és Újév közötti két munkanapon, december 27-én és 28-án ügyfélszolgálatunk ügyeleti jelleggel várja majd hívásaikat 8 és 16 óra között a 62/248-302 és a 62/534-965 telefonszámainkon, 16 és 18 óra között pedig a (30) 577-2400 mobiltelefonszámon érhetik el ügyeletes kollégánkat. Faxot az eddigi 1/700-2522 számra küldhetnek.
 
Visszakanyarodva a jelentési kötelezettségekhez (is), ismét publikálásra kerül a szokásos előrejelző naptár, amelyben igyekszünk megjelölni a fontos időpontokat, valamint jelezni ügyfélszolgálatunk várható általános leterheltségét.
A naptárban szokás szerint piros háttérszínnel jelöltük azokat a napokat, amikor valószínűleg a legnehezebben érhető majd el ügyfélszolgálatunk, zölddel a legkevésbé terhelt napokat, sárgával pedig a köztes állapotot.
 
A jelentések feltöltéséhez kapcsolódóan továbbra is elérhető az a tájékoztatónk, ami az OEP-es felületen történő regisztrációban segít. További segítséget az OEP területileg illetékes szerveitől kaphatnak hozzá: http://site.oep.hu/ejelentes/szakma.php.
Természetesen, nagy segítség lehet az OEP által összeállított letölthető kézikönyv is, mely minden információt tartalmaz a weboldal hozzáférési, alkalmazási feltételeiről, használati módjairól: http://site.oep.hu/ejelentes/index.php– Felhasználói Kézikönyv.
 
Amennyiben a levelezőprogrammal vagy az internetes böngészővel kapcsolatos nehézségeik támadnának, érdemes kikeresni az adott program Súgójából, milyen módszert ajánl, hiszen a szoftver gyártójánál jobban senki sem tud gyorsabb és jobb megoldást.
 
Egy másik leírásunk a háziorvosi rendszerből történő jelentésfeltöltéskor érkező leggyakoribb hibaüzenetek illetve hibakódok listáját, és azok értelmezését tartalmazza. Azok az üzenetek, amelyek a háziorvosi rendszerből érkeznek, egyértelműen meghatározzák szövegükben a problémát, így mindig javíthatóak is. Az OEP-szerver által küldött hibakódok azonban nem mindig ilyen egyértelműek, ezekhez, valamint a feltöltésekhez készítettünk Önöknek egy útmutatót.
 
Érdemes letölteni ezeket a dokumentumokat egy olyan helyre, ahol könnyen megtalálják majd, így mindig "egérközelben" lesznek (esetleg nyomtassák ki), és azonnali segítséget kaphatnak belőlük!
 
Amennyiben ezek mégsem lendítik át Önöket a felmerült problémán, ügyfélszolgálatunk természetesen mindig az Önök rendelkezésére áll, és megpróbál segíteni, tanácsot adni. A hónap elején érdemes a naptárban zöld színnel jelölt napokra időzíteni az ügyfélszolgálat megkeresését, ekkor a legvalószínűbb, hogy gyorsan kapcsolatba tudnak lépni velünk.
Ahogyan immáron fél éve történik, a megszokott munkarenden túl a jelentéses időszakok 1-3. munkanapján egy, csak e-jelentésekkel foglalkozó kollégánk fogja várni hívásaikat egészen 18 óráig ismert telefonszámaink 5-ös mellékén. Kérjük, hogy ebben az időszakban kizárólag az OEP elektronikus jelentéseivel kapcsolatban keressék őt, egyéb sürgős problémákkal a munkanapokon 16 és 18 óra között hívható (30) 577-2400 mobilszámon ügyeletet tartó kollégánkat hívják!
 
 
Kellemes karácsonyi készülődést kívánunk: a ProFix munkatársai