ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Élmény volt!

 

A délelőtt szokás szerint Streicher Zsolt ügyvezető-igazgatónk bevezetőjével indult, majd a nagyon várt vendég előadóink következtek.

Először Dr. Schmidt Andrea beszélt a diabéteszes betegek követéséről, melyhez Ő a MedMax statisztikáit hívta segítségül. Majd meglepetésként Dr. Kenyeres Judit következett, aki azokat a MedMax funkciókat igyekezett elsősorban röviden bemutatni, melyekre 39 év praktizálás, és 15 év ProDokis múlttal a háta mögött – a MedMax használata során – leginkább "rácsodálkozott".

Vendég előadóink sorát délelőtt is és délután is Dr. Galló Beáta – egyik Orvos-tanácsadónk – zárta, aki nem csak a kedvenc MedMax funkcióit mutatta be (bár Doktornő kijelentette, hogy a MedMaxban számára csak kedvenc funkciók léteznek, hiszen az egész MedMax kedvenc…), hanem egy alap-ellátási folyamatot is bemutatott a jelenlévők számára: példaként egy influenzás időszakban jelentkező, akut beteg ellátását nézhettük végig, táppénzre vétellel együtt.

 

Délután a szokásos bevezetőt követően ismét Dr. Kenyeres Judit kapott szót, akit Dr. Almási Andrea követett a sorban.
Dr. Almási Andrea előadása, mint ahogy Ő maga is fogalmazott, több szempontból "kakukktojás" volt: egyrészt mert nem a ProDoki Plust, hanem egy másik cég rendszerét használták a MedMax előtt, másrészt a Doktornő nem a MedMax egyes funkcióit szerette volna áttekinteni, kiragadni.

Röviden inkább a programváltás során átélt tapasztalatait osztotta meg a hallgatósággal. Mint hangsúlyozta, számára nagy élmény volt a régi szoftver után a MedMax rugalmassága, és logikus felépítése. Jó tanácsként egyetlen dolgot emelt ki Doktornő a MedMax rendszerre váltás előtt állóknak: felkészülés – vagyis a program alapjainak megismerése átállás előtt. Hangsúlyozta, hogy ehhez számára is minden a rendelkezésére állt, de talán kicsit "lustaságból" nem vette komolyan intelmeinket.  Tehát jó tanácsa zárszóként annyi volt a Doktornőnek, ha előre felkészülünk az első rendelési naptól olyan természetes része a MedMax a mindennapi munkánknak, mint elődje volt…

 

Köszönjük vendég előadóink közreműködését, és, hogy ezúttal is oly sokan tiszteltek meg bennünket, hiszen Budapesten, szombaton, a két rendezvényen körülbelül 60 Felhasználónkkal találkozhattunk…

… és most néhány pillanatkép szombatról

 

Dr. Schmidt Andrea: "Szeretem a MedMax statisztikáit!"

 

Dr. Kenyeres Judit: "Azokról a funkciókról beszélnék, amire én magam a MedMaxban rácsodálkoztam!"

 

 

Dr. Galló Beáta: " Nincs kedvenc funkcióm, mert az egész MedMax az…"

 

Dr. Almási Andrea mint "kakukktojás"

 

 

A Felhasználókra várva: Reni, Tomi, Zsuzsi

 

 

 Amikor végre a hangokhoz arcok is társulnak 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

Kérdezz-felelek az előadás végén