ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Kollektív tapasztalat avagy mesterséges intelligencia

 

 

Meggyőződésünk, hogy az orvosi szoftverekben összegyűlt adatok felhasználásának új alapokra helyezése támogathatja a minőségi orvosi munka színvonalának emelését. Már ma is adatok özönét tárolják a háziorvosi szoftverekben, ezek egy – beteg- és orvos azonosító adatok nélküli – részének közös adatbázisba gyűjtése, kiértékelése, feldolgozása és egymás közötti megosztása nem kizárólag adatok és információk fellelhetőségét teszik egyszerűbbé, hanem a konkrét betegellátási tevékenység hatékonyabbá válásában is segítenek.

 

A MedMax az eddigi túlnyomórészt adminisztrációs és statisztikai funkciókkal szemben egyre inkább a döntés támogatás és információ átadás szerepét is be fogja tölteni, amit mi kollektív tapasztalatnak neveztünk el.

 

Mit jelent a kollektív tapasztalat?

 

A kollektív tapasztalat a Felhasználói számára olyan információközpontot biztosít, mely használatával összehasonlíthatja és kielemezheti saját praxisának adatait más, az együttműködésben részt vevő praxisok egészségügyi adataival, amely a minőségbiztosítás, minőségfejlesztés során igen nagy segítséget jelent. A felvázolt szerepváltozás jelentősége azonban más aspektusokban is megjelenhet az orvosi munka során: a betegség megelőzés, megőrzés, életmód befolyásolás terén, és képes lehet a bekövetkezett egészségügyi események azonnali előre jelzésére is.

 

A MedMax a közvetített tapasztalat révén katalizál: az orvosok számára azonnal elérhetővé teszi a szakmai információkat, a demográfiai, morbiditási, mortalitási, prevenciókkal, terápiák eredményességével kapcsolatos adatokat.

 

Kedves Felhasználóink!

 

2012-ben lehetőségünk nyílik arra, hogy a MedMax-ban a „kollektív tapasztalat” kifejlesztését elkezdjük. GOP pályázaton nyertünk a megvalósítására támogatást, mely segítségével koherens, ütőképes egységgé alakítjuk a most még szétszórtan meglévő tudáskompetenciát. Ezzel párhuzamosan „ötödik sebességbe” kapcsolunk és – bízunk benne, hogy Önök is így érzik majd – még gyorsabb ütemben fejlesztjük a MedMax felhasználói funkcióit is. Természetesen a megtörtént fejlesztésekről folyamatosan tájékoztatni fogjuk kedves Felhasználóinkat, de várjuk szíves kérdéseiket, észrevételeiket a már megszokott csatornáinkon is.

 

Üdvözlettel:
a ProFix csapata