ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Kezeket a magasba! Itt a MedMax online Demo :-)

Annak érdekében, hogy az ismerkedést, barátkozást felejthetetlenné tehessük, az online Demo program indítása előtt tekintse meg az alábbi filmjeinket, melyekben az orvos-beteg találkozások során a leggyakrabban előforduló funkciók használatát "filmesítettük" meg. A kisfilmek egyenként kb. 8 perc hosszúak, a lejátszásukhoz kérjük, kattintson az alábbi hivatkozásokra:

MedMax ProFi bemutató kisfilm 

MedMax Standard bemutató kisfilm

 

A MedMax online Demo ProFi változatának indításához kérjük, kattintson a következő hivatkozásra:

MedMax online demo

A programba történő belépésnél a kisfilmekben látott DEMO szöveget használjuk mind felhasználónévként, mind jelszóként (amennyiben ezzel mégsem sikerül a belépés, kérjük, próbálja meg a DEMO1, DEMO2 …. DEMO9 azonosítókat).

 

Még több élmény, még több mosoly!

2012. július 1-től egy új, egyszerűsített lehetőséggel vizsgálhatjuk meg számítógépünket, hogy az alkalmas-e az éles MedMax szoftver futtatására. Ebben segít a MedMax Élmény (és mosoly) index. 🙂

A MedMax online Demo segítségével letesztelhetjük, hogy számítógépeink mennyire alkalmasak a MedMax használatára, megfelelőek-e kliens gépnek, vagy akár szerver gépnek is használhatnánk azokat. A pontos mérés érdekében a tesztelés előtt javasolt újraindítani a számítógépünket.

 

A MedMax online Demoba belépve az Alapnézet szalagmenüjének Rendszer fülén kattintsunk az Élményindex nyomógombra. Hamarosan elindul a teljesítménymérő program.

Amennyiben a felajánlott meghajtó mellett másik merevlemezt is tesztelni szeretnénk, írjuk be a betűjelét a második mezőbe, majd kattintsunk az Élményindex mérés nyomógombra. Ekkor a program megvizsgálja a számítógépünk erőforrásait, majd megjeleníti az eredmény grafikonjait. A tesztelés eredményéről a szöveges véleményt a Nyomtatás gombbal nyomtathatjuk ki.

 

Kedves Olvasóink!

Mosolygós és élményekkel teli nyaralást kívánunk Mindenkinek! 🙂 A fent leírtakkal kapcsolatban ezúttal is keressék bizalommal ügyfélszolgálatunkat a (62) 248-302 vagy (62) 534-965 telefonszámokon, vagy az info@medmax.hu címen. Kérdéseikre szívesen válaszolunk!