ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

I. MedMax találkozó

 

 

Kedves Doktornő/Doktor Úr!
 

2011. november 12-én is a régi hangulatban, azonban már a MedMax Felhasználóinak napjára vártuk kedves Orvosainkat, ahol több mint félszázan jöttünk össze. A nap folyamán, az előadások keretén belül megismerkedhettek vendégeink a MedMax jövőjével, terveinkkel és új fejlesztéseinkkel. Nagy sikert aratott a Tippek, trükkök ismertetése, sokan csodálkoztak rá a MedMax korlátlan lehetőségeire. Úgy érezzük, ismét sokat tanulhattunk egymástól, mi Felhasználóink elképzeléseit, vágyait, vendégeink pedig új funkciókat, egyszerűbb kezelési módszereket ismerhettek meg.

 
A nap folyamán izgalmas játékok is folytak. A MedMax Ki mit tud? győztese Dr. Kozma Richárd lett Mezőkövesdről, aki a 13+1 kérdésből 13 helyes választ adott, így hazavihette a MedMax „Tudor” 2011. kupát. A MedMax Forma-1-en nagy harc alakult ki Dr. Dobi Ákos és Dr. Kis Andrea között, ahol a végén női győzelem született 2 perc 41 másodperces idővel. A Doktornő teljesítménye minket is meglepett, mert nálunk a legjobb eredmény is csupán 4:30 volt, amit abszolút megdöntött.
 
Bízunk benne, hogy kedves Felhasználóink jól érezték magukat, és jövőre a II. MedMax Felhasználók Napját is kellemes, vidám hangulatban fogjuk ismét eltölteni.
 
 
Üdvözlettel: a ProFix Munkatársai