ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Megjelent az új eszköztámogatási rendelet

 

 

Amennyiben az 1. mellékletben szereplő eszköz beszerzéséhez hitelintézeti kölcsönt vesznek fel vagy az eszközt lízingbe veszik, a támogatást jogosultak a törlesztéshez vagy a lízingdíj fizetéséhez is felhasználni.
 
A támogatás folyósításának megkezdésétől számított 1 éven belül kell az adott eszköz beszerzéséről gondoskodni.

 

A támogatást az OEP-nél kell igényelni. Az igényléshez csatolni kell: nyilatkozatot arról, hogy köztartozással nem rendelkezik; a praxis ugyanazon eszköz beszerzésére, cseréjére európai uniós forrásból, vagy közpénzből nem kapott támogatást. Az OEP a háziorvosi szolgáltató részére a támogatást havonta utalja.

 

Akik a támogatás iránti igényüket még ez év októberében benyújtják, már ez év októberétől jogosultak a támogatásra. A támogatás iránti kérelem 2012. május 31-éig nyújtható be – olvasható a rendeletben.

 

216/2011. (X.19.) Korm. rendelet a háziorvosi, házi gyermekorvosi és fogorvosi alapellátási vállalkozások támogatásáról

 

Kedves Felhasználóink!

 

Rendelői számítógéprendszerre 600.000,- Forintos keretet határoztak meg, melybe a rendelet szerint beletartozik az asztali számítógép és annak tartozékai, monitor, vonalkód nyomtatására alkalmas nyomtató/másoló, szkenner, online adatközlő, illetve fogadó interface, hardver, szakmai (orvosi és védőnői) és felhasználói szoftver, külső adattároló, és az itt felsoroltak hordozható változatai (például: laptop). 

 

Tisztelettel ajánljuk figyelmükbe legfrissebb akciónkat, melyben versenyképes árral, jól átlátható és egyszerű konstrukcióban kínáljuk MedMax háziorvosi programunkat és hozzá igény esetén egy hordozható számítógépet ajándék 22" colos monitorral vagy nyomtatóval. A részletekért kérjük, kattintson az alábbi linkre:

 

Katalizátor  

 

Bővebb információkért kérjük, hívja bizalommal ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségeinken:

(62) 534-965, (62) 248-302

 

Várjuk szíves érdeklődésüket, üdvözlettel: a ProFix csapata