ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Üzen a múlt...

 

A CM modul elsősorban a betegutak követésének eszközeként működik, a jelenlegi szoftverek között egyedülálló segítséget adva a Felhasználóink kezébe az OEP indikátor rendszere által előírtak teljesítéséhez. A jövőben a CM modulba szeretnénk beépíteni a rendszeres kontroll figyelését is, melynek segítségével a Felhasználók szakmai szempontjaik szerint saját maguk állíthatják össze a betegek kezelési tervét.

 

Az új verzióban minden egyes indikátor (felnőtt, vegyes, gyermek) pontra kidolgoztuk a figyeléseket. Ezek működésének alapjairól részletesen olvashatnak majd az e-mailt kísérő verziófrissítő levelünkben. MedMax-os Felhasználóink indikátorai nem csupán az országos átlaggal, hanem egymással is összehasonlíthatóak lesznek, ami bízunk benne, hogy segít majd a tapasztalatok összegzésében, kiértékelésében és a további betegút követések tovább fejlesztésében .

Természetesen ezenkívül még sok más Felhasználói javaslat is bekerült a programba, melyeket reméljük, hogy örömmel fognak használni, birtokba venni.  

 

Köszönjük a MedMax továbbfejlesztése érdekében tett megtisztelő visszajelzéseiket, javaslataikat, kéréseiket. A jövőben is teljes erőforrásunkkal állunk az Önök rendelkezésére. Ügyfélszolgálatunk minden munkanapon reggel 8 órától délután 16 óráig a (62) 534-965, valamint a (62) 248-302 telefonszámokon a megszokott segítőkész hangvétellel várja kedves Felhasználóink jelentkezését.

Üdvözlettel: a ProFix csapata