ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

A MedMax és az e-MedWorks kórházi rendszer kapcsolata

 

A kommunikáció kialakításával átlátható és naprakész információkat, teljes betegút áttekintést és minden igényt kielégítő mélységű adatokat kínálunk a jövőben kedves Felhasználóinknak.

 

Természetesen a Felhasználói javaslatok beépítése elsőbbséget élveznek a fejlesztések során, többek között az Ápolási lap és a Rendszeres kontroll beépítését ez a terv nem fogja hátráltatni.

 

A tervezett MedMax-MedWorks kapcsolat megvalósítását minimum 30, a fejlesztésre  igényt tartó jelentkező esetén tudjuk elindítani. Eddig a nyíregyházi régióból jelentkeztek a legtöbben, a Jósa András Nyíregyházi Kórház közelmúltban megvalósult informatikai fejlesztése lehetővé teszi, hogy titkosított internetcsatornán kapcsolódjanak a Háziorvosok a Kórház eMedWorks informatikai rendszeréhez.

 

Kedves MedMax Felhasználóink!

 

Amennyiben Önt is érinti a MedWorks rendszer illesztése,  segítsen bennünket azzal, hogy őszinte véleményét megosztja a MedMax-ról érdeklődő ProDoki-s háziorvos kollégáival, mi pedig – amint a 30-as létszámot elértük – azonnal hozzáfogunk az illesztés megvalósításához.

 

Ennek érdekében, amennyiben felhatalmaznak bennünket arra, hogy  a hozzánk beérkező, MedMax iránt érdeklődő Kollégáiknak referenciaként megadhassuk elérhetőségüket, névvel, telefonszámmal, esetleg rendelő címével, tisztelettel kérjük, legyenek szívesek jelezni nekünk.

 

Tapasztalataink azt mutatják, hogy Felhasználóink elégedettsége minden fél számára kölcsönös előnyökkel jár: Felhasználónk készséges hozzáállása, munkánkat szervesen kiegészítő szakmai segítségnyújtása  mellett ugyanis a legtöbb esetben újabb tagokkal bűvül a MedMax egyre nagyobb felhasználói tábora is.

 

Hálásan köszönjük segítségüket.

 

Üdvözlettel: a ProFix munkatársai