ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

907.370.203

 

 

Néhány javaslat ügyfélszolgálatunk könnyebb elérése érdekében

 

– Új telefonközpontunk már képes hívás-várakoztatásra – bár tudjuk, hogy ez néha nem kellemes – de pár percet érdemes várni a szabad vonalra.

 

– Kedves Felhasználónk! Ha esetleg nem kap azonnal szabad vonalat, különböző időpontokban célszerű újra próbálkozni a hívással, mert azt tapasztaljuk, hogy a telefonok nem egyenletesen oszlanak meg, hiszen a legtöbben a rendelések elején és végén keresik munkatársainkat.

 

– Kollégáinknak üzenetet is hagyhatnak Felhasználóink a rögzítőn. Ennek használatát azonban elsősorban akut esetekben javasoljuk, hiszen ugyanazon munkatársaink hívják vissza Felhasználóinkat, akik a bejövő telefonokat is fogadják, erre azonban csak szabad kapacitás esetén van lehetőség. Ha az üzenetrögzítést választják, a gördülékeny ügyintézés érdekében az üzenetrögzítőn minden esetben hagyják meg a Felhasználónk nevét, lehetőleg vezetékes telefonszámát, és mondják el röviden a felmerült kérdést, problémát. Ez azért kiemelten fontos, mert munkatársaink a hiba jellegének megfelelően rangsorolnak, és azonnal reagálnak, ha olyan probléma merül fel, mely a rendelői munkát akadályozza, vagy rosszabb esetben lehetetlenné teszi.

 

– Egyéb problémák esetén jó szívvel ajánljuk figyelmükbe elektronikus levélcímünket, mert az ide érkező levelekre is minden esetben 24 órán belül reagálunk: info@medmax.hu

 

Köszönjük megértésüket, és azt a türelmet, amivel ebben a nehéz időszakban is támogatnak bennünket, ígérjük, mi is igyekszünk mindezt minden lehetséges módon viszonozni, és segíteni az Önök munkáját.

 

Végezetül szeretnénk egy kis vidámsággal zárni sorainkat, hiszen ezeknek a munkával teli napoknak nem feltétlenül kell "nyomasztónak" lenniük. Ilyenkor születnek a legjobb szállóigék is, melyeket nem csak munkatársaink, de gyakran Felhasználóink mondanak, és együtt nevetünk rajtuk…

 

Egy Doktornőnk megjegyzése, mikor a számítógép kissé lassan tölti be a weboldalt: "- Meszesedik a laptopom…!"

 

Edina: "- Gondolom egy zöld színű helyre van bedugva…"

 

Reni távsegítség indításakor: "- Á, csak védekezik a tűzfal…!"

 

Balázs Renihez: "- Doktornőnek ma van csütörtök. Nem?" "- Balázs, ma mindenkinek csütörtök van…" – hangzik a válasz.

 

Zsani visszahíváskor: " – Elnézést kérek a pici késésért, de beleszorultam egy telefonba…!"

 

Gabi navigálja távsegítségben az egyik Felhasználónkat: "- Nem, nem ott van, hanem a hasmenés és hányástól jobbra…"

 

 

Szép napot kívánunk minden kedves Olvasónknak: a ProFix munkatársai