ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Jogosítvány lejáratok figyelése egyszerűen

 

Ehhez az ‘Időszak’ mezőben állítsuk be a lekérni kívánt lejárati időintervallumot. Például, ha a mai naptól elkövetkező 3 hónapban lejáró jogosítvány-adatokra vagyunk kíváncsiak, akkor, az időszak mezőben állítsuk be a 2011.01.11 – 2011.04.11-ig dátumot, majd a ‘Lejáratok’ részben jelöljük be a ‘Jogosítvány’ lehetőséget.

A ‘Születés’ dátum mezőket hagyjuk üresen, hiszen így a ProDoki a praxis összes paciensének adataiban keresi a megadott időszakban lejáró jogosítványokat.
Az ‘OK’ nyomógombra kattintva a kívánt rendezettségben (karton, név vagy lakcím) készül el a lista, mely megtekinthető/kinyomtatható, illetve akár el is menthetjük a számítógépünk merevlemezére is.

KörSMS küldő modullal rendelkező Felhasználóink az "SMS / Értesítő" gombra kattintva a listán szereplő pacienseket akár SMS üzenetben is tájékoztathatják a jogosítvány lejáratáról, az alkalmassági vizsgálat szükségességéről.

Kérdéseiket, észrevételeiket most is szívesen fogadjuk ügyfélszolgálatunkon. További szép napot kívánok minden kedves Felhasználónknak: Renáta