ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Jövőre on-line jelentünk

 

Az OEP tájékoztatása szerint az on-line jelentési formát 2011 január 1.és június 30. között kell a háziorvosi rendszerekben megvalósítani, kötelezővé 2011 július 1-től válik országosan.  Ez többek között azt is jelenti számunkra, hogy nem lesz szükség úgynevezett tételes listák, összesítőlapok és kísérőjegyzékek nyomtatására és a múlt századi floppy-s jelentések időszaka is örökre lezárul a jövő év elején.

 

A biztonság érdekében azért az elektronikusan elküldött jelentések nyomtatási és megtekintési lehetőségét továbbra is meghagyjuk programjainkban, ezek mellett fog működni az időszakos jelentések automatikus elküldése az OEP által deklarált módon, elektronikus úton.

 

Várhatóan az e-Jelentés bevezetésével és teendőivel kapcsolatban januárban az OEP külön levélben is értesíti majd a háziorvosi szolgálatokat. Természetesen ezúttal is mindenben számíthatnak ránk kedves Felhasználóink, bármilyen kérdésük, javaslatuk merülne fel a fejlesztéssel kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk várja megtisztelő jelentkezésüket. 

 

Ezúton is Békés Ünnepeket kívánunk, üdvözlettel: a ProFix csapata