ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Elkezdődött a visszaszámlálás!

 

A költözést november 20-án kezdjük, és november utolsó hétvégéjére fejezzük be. Az irodákban javában csomagolunk, és megjelentek az ilyenkor szokásos "dobozhegyek" is, Kollégáink körében egyre nagyobb az izgalom és a várakozás a dátum közeledtével. Őszintén szólva kicsit előre hozott "karácsonyi hangulat" uralkodott el rajtunk, csak mi nem az ajándékokat, hanem az új irodát csomagoljuk ki hamarosan…

 

Természetesen ebben az időszakban sem áll le az ügyfélszolgálatunk, a célunk, hogy az át- és berendezkedésből Felhasználóink semmit se vegyenek észre és lehetőleg ez egyáltalán ne borítsa fel az eddigi munkamenetünket.

 

Nemcsak telephelyünk, hanem az e-mail címeink is változni fognak 2010. december 1-től.

Az eddig használt mediserver.hu e-mail címeink vége medmax.hu végződésre változik. A könnyebb megjegyezhetőség érdekében az e-mail címek elejét nem változtattuk meg, azaz pl. az eddigi info@mediserver.hu címből info@medmax.hu cím lesz.

 

Ezen túl tehát új helyen, de a rég megszokott ügyfélszolgálatos Munkatársaink várják majd az Önök megtisztelő kérdéseit, észrevételeit. Továbbra is "Bíz(z)unk egymásban!"