ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

A kód: P-D-P-5-1-9 -  Mi az új?

***Az Ápolási dokumentációs lap fejléce kiegészült az ápolási anamnézissel, valamint az ápolási BNO kóddal és annak megnevezésével.

 

***Sokan kérték: Amennyiben a Táppénzes kartonon a naptárból emeltük be a keresőképtelen időszak végének dátumát, az ‘Összes táppénzes napok száma’ mezőben csak a karton lementésekor jelent meg a táppénzes napok száma. Ezt a hiányosságot most pótoltuk.

 

***A Tételes betegforgalmi jelentés kísérőjegyzéke mostantól minden esetben a Vegyes Beállítások Általános Vény fülön beállított Egyéb nyomtatóra fog nyomtatódni, nem pedig a Windows-ban alapértelmezettnek beállítottra.

 

***Az ’Értesítő a gyógyszertár részére ellenőrzött szer rendeléséről’ fejlécét kiegészítettük az értesítő érvényességének dátumával.

 

***A Betegszállítási nyomtatvány számos Felhasználónk kérésére szintén kiegészült a forgalmi napló sorszámával, azaz a Megjelenési lap naplószámával.

 

***Javítottuk a Kórházi beutalón azt a tünetet, hogy ha visszamenőlegesen adminisztráltuk be a kórházi beutalást, ilyen esetekben nem ápolási tartózkodás szerinti sorrendben, hanem a felvitel sorrendjében jelenítette meg a kórházi kartonokat a program.

 

***Új funkció került a Vegyes Adatkarbantartás menübe. A neve: ‘MedMax konvertálás előkészítése’. A funkció a háttérben automatikusan becsomagolja és feltölti szerverünkre Felhasználóink ProDoki programjában rögzített összes adatát. A MedMax rendszerbe történő adatkonvertáláshoz így Felhasználóink adataikat egyszerűbben és könnyebben küldhetik el átemelésre.

 

***A Vegyes Adatkarbantartás menüben az ÁNTSZ-KSH korcsoport beállítás segítségével egy kattintással állíthatjuk be az ÁNTSZ (oltások jelentése) vagy a KSH (KSH statisztika) korcsoportokat a ProDokiban.

 

***Elektronikus számlázás szolgáltatás megrendelése: igyekeztünk az e-számlázás megrendelését is leegyszerűsíteni, hiszen Felhasználóink a ProDokiból e-számla igényüket ezen túl néhány kattintással jelezhetik. (Vegyes Elektronikus számlázás megrendelése)

 

5.19-es verziónkkal kapcsolatban is várjuk kérdéseiket, észrevételeiket, és Kollégáim nevében is kívánok novemberre nyugodt, szép, napsütéses őszi napokat Olvasóinknak: Renáta