ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Odafigyelés, együttgondolkodás és bizalom.

 

Elektronikus számla, röviden e-számla.

Az elektronikus számlázás lehetőséget biztosít Felhasználóinknak arra, hogy már a kiállítás napján rendelkezzenek minden aktuális számlájukat érintő információval.

 

De mi is az az e-számla?

Az e-számla egy olyan elektronikus formában kibocsátott számla, amelyen pontosan ugyanazok az adatok szerepelnek, mint az eddig megszokott papír alapú, kinyomtatott számlán, és épp olyan hiteles is. Ezt a jogszabály szerinti elektronikus aláírás és az időbélyegző garantálja.

 

Nézzük, hogyan is működik az e-számlák kezelése a gyakorlatban.

Az e-számlái kiállításáról az e-mail címére, és a biztonság kedvéért kérésére ProDoki programjában, belépéskor is üzenetet küldünk. Ez az üzenet a kiállított számla alapadatait és az összeget is tartalmazza. Az üzenet a számla eredeti formájában való megtekintéséhez a www.bejovoszamla.hu oldalra invitálja kedves Felhasználóinkat. Itt az első belépés előtt regisztráció szükséges, majd belépve a rendszerbe megtekinthetik elektronikus számláikat, melynek elérhetőségét akár azonnal továbbíthatják a könyvelőjüknek is.

 

Az e-számla előnyei

Gyors – A számlák a kiállításuk után azonnal megérkeznek Felhasználóinkhoz; a kiállított számlákról az Ön által megadott e-mail címen, valamint kérésére közvetlenül ProDoki programjában is értesítjük, és a számlák teljesítését is azonnal jelezzük.


Hatékony – A több példányban kinyomtatott számlák papír és nyomtatási költsége, majd az ezt követő posta és raktározási költségek megszüntetésével időt és pénzt takaríthatunk meg.


Költségcsökkentő – Természetesen nem jelent költséget Felhasználóink számára, sőt, az e-számlát választók 300,- Forint – nagyjából ennyibe kerül egy papíralapú számla kiállítása – jóváírást kapnak minden egyes számlájukon köszönetképpen.


Egyszerű – A könnyebb kezelhetőség és az egyszerűbb adminisztrációs folyamatok miatt a könyvelők szintén előnyben részesítik az elektronikus formát.


Környezetbarát – Segít abban, hogy együtt tehessünk természetes környezetünk védelméért, nincs szükség feleslegesen papírra, nyomtatófestékre stb.


Biztonságos – kizárólag regisztráció alkalmával megadott kóddal lehet megtekinteni a számlákat a www.bejovoszamla.hu oldalon.