ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

MEDMAX: kérdések és válaszok - MENNYIÉRT?

 

Tehát: MENNYIÉRT?
Felhasználónk egyedi igényeit szem előtt tartva többféle választható lehetőséget kínálunk majd fel Önnek is attól függően, hogy milyen kiegészítésekkel, modulokkal szeretné megrendelni a MedMaxot. Jelenlegi Felhasználóink részére nagyságrendileg a MedMax alap rendszerre történő átállás összege – a konvertálással együtt is – bruttó 50.000 Ft alatt marad.

Még egy érv: Egy új szoftver beüzemelése és gyors megismerése garantálja a rendelői munka zavartalanságát. Azért, hogy a betanulási időszakot a lehető legrövidebbre csökkentsük, és a MedMax-szal való ismerkedést megkönnyítsük, helyszíni telepítéssel és oktatással egészítjük ki induló szolgáltatásainkat. Extra kedvezményként az elsők között MedMax szoftverre váltó praxisok munkatársai részére ezt a felhasználói oktatást díjmentesen biztosítjuk.

 

Mennyi lesz a MedMax szoftverkövetése?
Ha szoftvert vásárolunk, általában kétféle költséget kell számításba vennünk: a fent részletezett egyszeri díjakat, és a folyamatos frissítések ellenértékét. Ez utóbbiról elmondható, hogy a ProDoki Plus és Praxis Pro szoftverünknél jelenleg átlagosan megszokott nagyságrendű lesz a MedMax szoftverkövetési díja is.

 

Kedves Érdeklődőink!

Írásaink célja az volt, hogy Önök minél több, pontosabb és átfogóbb információt kapjanak tőlünk a MedMax programról, elsősorban az Önök által feltett kérdésekre adott válaszok által, az Önök "szemüvegén" keresztül.

Azonban személyes MedMax bemutatóink alkalmával teljesen más oldaláról lesz majd módjuk kedves Felhasználóinknak a MedMax háziorvosi rendszerben rejlő, határtalan lehetőségek tárházának megismerésére. Várjuk Önöket szeretettel!
A személyes találkozásig is jó szívvel vesszük megtisztelő kérdéseiket, észrevételeiket MedMaxról orvosoknak, orvosi szemmel…

 

MIT?         MIKOR?          HOGYAN?           MIRE?           MENNYIÉRT?