ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Ehhez ugyanis még az OEP-es "befogadó" technikai hátteret is fejleszteni szükséges, valamint egyelőre a jogszabály sem teszi lehetővé, hogy pl. a jelentés kísérőjegyzékét ne kelljen – az elektronikusan eljuttatott jelentés mellett – papír alapon is leadni. Összességében tehát a jelentéseket továbbra is az eddig megszokott módon, változatlan formában kell elkészíteniük a háziorvosoknak.

Elképzelhető azonban, hogy helyi szinten már rugalmasabban kezelik a jelentés leadását, és egy e-mailhez csatolva is elfogadják az egyébként korábban floppyra mentett, és floppyn küldött jelentés-fájlokat. Erről a lehetőségről érdemes egyeztetniük kedves Felhasználóinknak a helyi REP kapcsolattartójukkal.
A ProDoki Plus-ban ehhez minden lehetőség adott, hiszen bármely kötelező jelentést elkészíthetünk a számítógépünkön egy tetszőlegesen megjelölt helyre. A kimutatást azután a Felhasználó által használt levelezőprogrammal, csatolt állományként juttathatjuk el a helyi REP illetékesei által megadott e-mail címre.

Fontos tehát tudni, hogy az e-mailben küldött jelentés nem azonos az "e-jelentéssel", és ez utóbbi egyelőre csak a jövő, bevezetése még várat magára. Reméljük, sikerült Olvasóinknak megnyugtató választ adnunk a címben felvetett problémára! Ha azonban a témával kapcsolatban további információkra lenne szükségük, akár e weboldal hasábjain is szívesen válaszolunk a hozzánk érkező kérdéseikre.