ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Felhasználóinkat kérdeztük... háziorvosi programunkról

 

2008. július 1-től a ProDoki Plus alapellátási program a gyógyszerrendeléshez használandó számítógépes program minősítésének szabályairól szóló 53/2007. (XII. 7.) EüM rendelet (R.) szerint megfelelő minősítéssel ellátott szoftver.

Mára ProDoki Plus családorvosi programunk kivívta Felhasználóink elismerését, és az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb orvosi rendszer lett – a Windows-os (grafikus) programok körében pedig abszolút piacvezető szerepet tölt be.

 A fejlesztéseinket azonban soha nem tekinthetjük véglegesnek. A korábbi tapasztalatokat, és szemléletet az új szoftvereinkre, így a MedMax-ra is átültettük. ProDoki-s Felhasználóink programunkról alkotott véleménye az egyik legfontosabb kérdés számunkra, ezért is tettük/tesszük fel oly sokszor.

Megkértük hát Felhasználóinkat, hogy írják le, milyen tulajdonságok tetszenek, és mi az ami nem tetszik a ProDoki-ban. Előbbieket, hogy megőrízhessük, utóbbiakat, hogy idővel megváltoztathassuk, mert komolyan hisszük, hogy a világon csak egy állandó dolog van: a változás…

 

 

Dr. Rimóczi Natasa – Feketeerdő

"A program megfelel a jelenlegi követelményeknek, a változó egészségügyi szabályozáshoz gyorsan alkalmazkodik. Jónak tartanám, ha a program a törzskarton előző adatait is megőrízné, pl.: beteg előző foglalkozását főleg a táppénzes kartonon."
 

 

Dr. Ladányi Sándor – Budapest

"MINDEN!"

Dr. Nagy Csilla – Debrecen

"Könnyen, értelemszerűen kezelhető – az utánkövetéssel minden friss információt időben megkaptam. Megbízható. A programmal teljesen elégedett vagyok, de telefonon sokszor nehezen tudtam a céget elérni."


Dr. Sulyok Rita – Szeged

"Napra kész program, bő információ, könnyebb kezelés, logikusabb, egyszerűbb program. Kevesebb adminisztrációs munka."

 


Dr. Papp Erzsébet – Hajdúböszörmény

"Beutalók formátumán változtatnék. Széleskörűen használható, egyszerű, fejleszthető, saját ízlésünk szerint alakítható, folyamatosan frissítik, mindig megfelel az aktuális rendelkezéseknek. Problémáinkat nagyon gyorsan és szívélyesen oldják meg."


Dr. Lengyel Ágnes – Szeged

 

"Gyors áttekinthető, kezelése egyszerű, "orvosbarát". Frissítése naprakész. Telefonos ügyfélszolgálat segítsége hiba esetén mindig készséges és kiváló."

 

Dr. Kávássy Árpád – Átány

"A védőnői program integrálása még hiányzik. Jó lenne, ha az adott beteg rizikócsoportba való sorolását és a javasolt paramétereket a megjelenési lapon akár egy jobb klickre azonnal jelezné.
Egyébként Windows alapú, gyakori frissítésű, könnyen használható, teljességre, tökéletességre törekvő, naprakész, kellemes megjelenésű program, jó kapcsolattartással, felkészült, kiválóan kommunikáló munkatársakkal."

 

Dr. Jankahidi Andrea – Lajosmizse

"A program könnyen elsajátítható. Az egyszerű kereshetőség, átláthatóság nagyban megkönnyíti a munkát, biztonságos a működése, ha mégis gond lenne, a telefonos ügyfélszolgálat rendkívül segítőkész, gyors és mindig sikerül megoldani a problémát. Naprakészek a frisítések, ennek köszönhetően gyorsan és pontosan tudunk dolgozni. Nincs olyan, ami nem tetszik."

 


Dr. Cs. Szabó Zsuzsanna – Hódmezővásárhely

"Jó fejlesztések, illeszkedés, gyors frissítési lehetőség, internetes segítség, jó elérhetőség. Hálózatban problémás: hogy nem lehet egy kartonba belépni."

 


Dr. Zanyi Gábor – Sopron

"Egyszerű használat, korrekt frissítések, naprakész OEP kompetencia, nagyon segítőkész, türelmes csapat, mely bármikor segítségemre van."