ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

ProDoki Plus 5.14

 

Engedjék meg, hogy most részletezzük az újdonságokat:

– A 323/2009. (XII.29.) Korm. rendelet alapján, 2010. január 1-étől a háziorvosi igazolásra csak a keretösszeg megállapításához van szükség. Amennyiben a jegyző ezt követően jogosultnak találja határozatában a kérelmezőt, úgy a keretösszeg erejéig a TB támogatásban részesülő gyógyszerek – kivéve intézeti – rendelhetők közgyógy jogcímen.

 

Ennek megfelelően elvesztette aktualitását a VegyesBeállításokÁltalánosVény fül alján található Engedélyezett gyógyszerek figyelése funkció. Bekapcsolt állapotban ezzel csak azon gyógyszerek (vagy az azokkal azonos hatóanyagú gyógyszerek) kerültek közgyógy jogcímmel felajánlásra felíráskor, amelyek szerepeltek a beteg szakhatósági állásfoglalásán is (Engedélyezett lista). E funkció működését most minden kedves Felhasználónknál kikapcsoltuk.
  
 – Az új verzióban a rendelhetőség ablakban az új formátum szerint jelennek meg a rendeletekhez tartozó szövegek. Ez azt jelenti, hogy az adott gyógyszer során állva a SHIFT+R billentyűkombinációval megjelenő ablak tartalma és felépítése megváltozott.
Külön részben jelennek meg az indikációs megkötések, valamint szintén külön szerepelnek azok az intézmények, melyek jogosultak az adott készítmény javasolni/felírni, valamint a BNO kódok.
 
Kedves Felhasználóink!
A jövőben is várjuk megtisztelő hozzászólásaikat, kérdéseiket, javaslataikat új portálunkon is. Üdvözlettel: A ProFix munkatársai