ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Személyes ügy

 

Tapasztalataink szerint minél inkább a személyes, bizalmi kapcsolatokra épít egy vállalkozás -a szó pozitiv értelmében -, annál értékesebbé és lendületesebbé válik.  Ennek szellemében szeretném most megosztani Felhasználóinkkal a ProDoki Plus 5.08-as verziójának nagyobb fejlesztéseit, újdonságait.

 

* Az ORSZI nyomtatványon (ORSZI szakvélemény fülén) feltüntetett várható felülvizsgálat időpontjához figyelmeztetést rendelhetünk mostantól. Ehhez az ORSZI felülvizsgálat nevű új kapcsolót állítsuk  Igen-re, és adjuk meg, hogy hány nappal a várható felülvizsgálat előtt figyelmeztessen a program a krónikus betegeknél a felülvizsgálatukhoz szükséges kontroll vizsgálatok előjegyzésére, végrehajtására.

Az Általános státusz lapon az eddigi Nőgyógyászati és Tüdő szűrés mellett az életkorhoz kötötten ajánlott további szűrővizsgálatok is szerepelni fognak (67/2005 (XII.27.) NM. rendelet alapján).

* A Törzskarton További fülén lévő Lakcím2 boxot átkereszteltük Tartózkodási helyre. A Kórtörténetben, a További személyes adatok nyomtatásánál a munkahely és jogosítvány adatokon kívül mostantól a Tartózkodási helyet is nyomtatjuk, ha ki van töltve. 

* Az ORSZI nyomtatvány III. fülén, a táppénzes előzmények mostantól automatikusan rákerülnek az ORSZI beutalóra.

* Az új repecepteknél is kikapcsolható lesz a vonalkód nyomtatása.

A Megjelenési lapokon az érkezési és távozási ideje az orvos-beteg találkozások valóságos időtartamát fogja mutatni.  

* A Megjelenési lapon a Dohányzást, mint  rizikó faktort jelzi a program. 

 

Kedves Doktornők/Doktor Urak!
Várom kérdéseiket, visszajelzéseiket a fentiekkel kapcsolatban. A verziót szeptember 1-én szeretnénk publikálni, addig is, amennyiben kedves Blogolóink közül szeretné valaki hamarabb kipróbálni, jelezze ezt nekem akár itt is, és megbeszéljük a lehetőségeket.
Barátsággal: Barbara