ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Új recept a MediFirmben is

 

Korábbi, 3.3-as verziófrissítésünkben készítettünk el egy új, kötelező statisztikát. Erről ismételten szeretnénk szólni, hiszen féléves statisztikáról lévén szó, hamarosan újra aktuálissá válik a lekérése

A www.ommf.gov.hu weboldalon található Tájékoztató szerint (Tájékoztató a foglalkozás-egészségügyi szolgálatról szóló 89/1995. (VII. 14.) Korm. rendelettel kapcsolatban), a korábbi, szintén félévente készítendő statisztika formátuma megváltozott. A Kormányrendelet értelmében ezentúl cégenként külön-külön lapon kell leadni az adott cégnél dolgozók létszámát A,B,C,D kategória szerint.

 

Ennek az előírásnak tettünk eleget azzal, hogy a Jelentések/Féléves jelentés menü alatt található statisztika formátumát, lekérdezési módját módosítottuk a rendelet szerint. Ha mégis szükség lenne a korábbi bontásra, az a Jelentések/Létszám jelentés menüből érhető el. Ez a statisztika adott intervallumig jeleníti meg a praxishoz szerződött cégeket egymás után, különbontva a cégekhez tartozó dolgozókat A,B,C,D kategória szerint. A statisztika természetesen összesíti is a kiadott értékeket.