ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Ritka izgalmas napjaink lesznek...

 

Sőt, a január 1. után kiadott szakorvosi javaslatokat is csak úgy lehet elfogadni, ha a javaslaton szerepel a szakorvosi javaslat kelte, időtartama, a beteg neve, lakcíme, születési ideje és a TAJ száma, valamint betegségének a betegségek nemzetközi osztályozása szerinti kódja (BNO kód), ezenkívül az orvos neve, munkahelyének (rendelőjének) címe, telefonszáma és egészségügyi vállalkozás esetén az egészségügyi tevékenység végzésére jogosító működési engedély száma, a felírási jogosultságot meghatározó indikációs pont sorszáma, a támogatási kategória (kiemelt, emelt), és emelt támogatási kategória esetén a támogatás százalékos mértéke, a javasolt gyógyszer hatóanyaga, hatáserőssége, beviteli módja, javasolt adagolása, az orvos saját kezű aláírása és orvosi bélyegzőjének azonosítható lenyomata. Megjelent a Magyar Közlöny 170. számában (XII. 03).

 

Kedves Felhasználóink!

 

A ProDoki 5.03-as verzióját, mely már a fentiek szerint fogja nyomtatni a vényadatokat, a két ünnep között, december 29-én szeretnénk publikálni Felhasználóink felé. Kibővítjük a Szakorvosi javaslatra felírt gyógyszerek adatait, valamint az Állandó gyógyszerek listáját a szakorvosi javaslat kelte mezővel (a szakorvos pecsétszámát eddig is tartalmazta).

A nagyobb, mint 800×600 képernyőfelbontás használata esetén a gyógyszerlista és a gyógyszer-felírás ablakok mérete már eddig is nagyítható volt a ProDokiban, de az új verziótól kezdve az Állandó gyógyszerek, és a Szakorvosi javaslatos (Szakrendelés kartonon) ablakok mérete is nagyítható lesz, hogy minden adatot együtt láthassunk a képernyőn. Azt hiszem, mára már nem fárasztok tovább senkit, a fent leírtak ömagukban is kimerítőek lehettek. Örömmel fogadnék Felhasználóinktól bármilyen észrevételt, javaslatot, az sem baj,  ha nem pont a fenti változásokhoz kapcsolódik, ettől függetlenül is érdemesek arra, hogy néhány szót, gondolatot cseréljünk róluk.

 

Szép hétvégét: Barbara