ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

ProDoki Plus 4.58 és társai

• A Statisztika – Jogviszony ellenőrzések új menüben ezentúl lekérdezhetők a megadott időszakban a ProDokiból történt jogviszony lekérések száma. A listát kérhetjük név, dátum vagy törzskarton szám szerinti rendezettségben, illetve szűrhetünk érvényes, érvénytelen státuszokra, valamint lekérhetjük azokat a próbálkozásokat is a Hiba opcióval, amelyek során nem sikerült valamilyen ok miatt az ellenőrzés, tehát a jogviszony kontroll eredménytelen volt.
 

• Az előző verzióban egyszerűsítettük az on-line jogviszony ellenőrzést a ProDokiban, a Háttérben történő lekérdezési lehetőséggel, mely új megjelenési lap nyitásakor automatikusan, kérdés nélkül elvégzi a beteg jogviszonyának ellenőrzését. A Vegyes – Általános – Beállítások menü Alap fülének alján mostantól az is beállítható a Várakozási idő mezőben, hogy hány másodpercig próbáljon kapcsolatot teremteni a ProDoki az OEP szerverrel a jogviszony státuszok lekérése alatt. Ha letelt az itt megadott várakozási idő, a program visszaadja az irányítást a Felhasználónak, ekkor érdemes később próbálkozni a jogviszony lekérdezéssel. Ezt megtehetük később is a Törzsadatok – Jogviszony ellenőrzés menüben, az Ellenőrzés TAJ alapján nyomógombra kattintva, vagy a Paciens listában, a beteg sorában lévő JOG oszlopba kattintva duplán az egér balgombjával.
 

• A ProDoki mostantól új megjelenési lap kérésénél ellenőrzi, hogy arra a napra van-e már megjelenési lapja a betegnek. Ha igen,  figyelmezteti erre a Felhasználót, de természetesen nem tiltja a második ellátási lap felvételét, hiszen előfordulhat, amikor szükség van erre pl. ha a leletével visszaér még a rendelési időn belül a beteg. Így talán elkerülhető lesz az ellátási lapok, és jogviszony ellenőrzések esetleg tévedésből származó felesleges duplázódása.

• A ProDoki mostantól minden olyan esetben, amikor újabb verzió tölthető le a ProNET programmal, és Felhasználónk még egy régebbi verzióval dolgozik, a program a belépésnél tájékoztatást fog küldeni erről. Természetesen a biztonság kedvéért az értesítő SMS üzenetek továbbra is menni fognak Felhasználóinknak.

• 2008. június 1-től érvényes gyógyszertörzs, gyógyszer és segédeszköz információk, valamint Eü. Rendeletek frissítése.

Kedves Doktornő/Doktor Úr!
Az előző verziótól kezdve már folyamatosan érkeznek hozzánk ügyfél elégedettségi kérdésünkre adott válaszaik. Ez a kis „szonda” akkor működik a programban, ha van internet kapcsolat a rendelőben, és Felhasználónk pecsétszáma szerepel a nyilvántartásunkban. Amennyiben aznap telefon érkezik hozzánk bármilyen ügyben, a ProDokiból való kilépésnél Felhasználónk előtt megjelenik egy kis ablak, melyben a véleményüket kérdezzük meg Önöktől az aznapi hívásával kapcsolatban. Amióta ezt elindítottuk, gyanúsan sok „5”-öst kaptunk :-), aminek természetesen nagyon örülünk. Szeretnénk arra bíztatni minden Kedves Felhasználónkat, legyenek velünk bátran minél kritikusabbak, hiszen ezzel is segítenek nekünk rávilágítani hiányosságainkra.

Üdvözlettel: a ProFix munkatársai