ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Gyógyszertörzs és verzió szerzés

Automatikus jogviszony ellenőrzés
Mostantól az online jogviszony ellenőrzést automatikussá tehetjük a ProDokiban. A Vegyes-Beállítások-Általános menü Alap lapján, az Online jogviszony-ellenőrzés adatcsoportba bekerült a Háttérben kapcsoló, amelyet bekapcsolva a program új megjelenési lap nyitásakor automatikusan, kérdés nélkül elvégzi a beteg jogviszonyának ellenőrzését. Az adott beteg jogviszony státuszáról a megjelenési lap dátum feliratának színe fog tájékoztatni bennünket, a szokásos színekkel: zöld- érvényes; piros-érvénytelen; sárga-nem lehetséges a lekérdezés.

Hatóanyag is a receptre
Ha a Vegyes-Beállítások-Általános menü Vény lapjának alján található Hatóanyag nyomtatása kapcsolót aktiváljuk, akkor a gyári gyógyszer készítményekről nyomtatott vényekre rákerül annak neve alá az adott készítmény ATC-kódja és hatóanyaga is.

Negatív vagy pozitív hatás?
Felhasználóink munkánkkal, szolgáltatásainkkal kapcsolatban eddig is megtiszteltek bennünket őszinte véleményükkel, melyért hálásak vagyunk, hiszen amit "árulunk", az arról alkotott kép, benyomás rengeteg apró, kicsi és sokszor nemcsak objektív, hanem szubjektv elemből, mozzanatból áll össze. Úgy érezzük, hogy egy cég számára sem lehet közömbös, hogy Felhasználói egy-egy alkalommal, pl. egy kiszolgáltatott helyzetben, segítségkérés alkalmával milyen pozitív vagy negatív élményt élnek át vele. A programba most beépített új lehetőség jó elindulási alap lehet annak megítélésében, Felhasználóink hogyan élik meg ezeket a helyzeteket, nap mint nap, amikor kapcsolatba kerülnek velünk. A visszajelzésükkel elindulhatunk közösen egy úton, hogy ezen keresztül elérhessük azon Kedves Felhasználóinkat is, akiket esetleg eddig még nem volt lehetőségünk megkérdezni erről. 

Azokon a "nehezebb" napokon, amikor bármilyen bejelentés miatt telefonon keres meg bennünket Felhasználónk, a ProDokiból történő kilépéskor egy kis ablakban megkérdezi majd a program, hogyan értékeli az aznapi problémájára kapott megoldást és a ProDoki interneten eljuttatja hozzánk véleményét.  Segítségét ezúton is köszönjük.

Várjuk a verzióval kapcsolatos kérdéseket, észrevételeket.
Szép tavaszi hétvégét Mindenkinek: Barbara