ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Nyomtatási tapasztalatok fóruma

Nemrég itt a blogon olvastam arról, hogy a ProDoki fekve is tudja nyomtatni a recepteket, kímélve ezzel a lézernyomtatókat. Nosza, felbuzdultam ezen, és vettem egy Canon LBP 2900-as lézernyomtatót…

Beállítottam rajta a fekvő recept nyomtatást, ahogy Renáta nagyon részletesen leírta egy korábbi bejegyzésben, és minden szépen működik is, … csak rettentően lassú! Nem maga a nyomtatás lassú, az lézernyomtatóhoz képest meglepően gyors, hanem sajnos azt csinálja, hogy minden recept kinyomtatása után még 10 másodpercig forgatja a papírtovábbító hengereket, mielőtt a következőt behúzná. Olyan, mintha nem érzékelné, hogy vége a papírnak, mindenáron végigteker egy A4-es méretet. Ki lehet számolni, hogy ez egy 30 receptből álló sorozat esetén már 5 perc!

 

Kedves Kollégák!
Szeretném hallani a tapasztalataitokat, találkozott-e már más is ezzel a problémával. A nyomtató driverében már minden beállítási variációt végigpróbáltam, eredménytelenül. Lehet, hogy ez a nyomtató nem képes érzékelni a papírméretet? Azért is kérem a segítségeteket, mert ha így áll a helyzet, akkor kénytelen leszek kicserélni egy másik típusra, de akkor előbb szeretnék biztos lenni abban, hogy melyik nyomtató képes folyamatosan egymás után behúzni a fekvő recepteket. Ha valakinek van jól működő lézernyomtatója, kérem, ossza meg velem tapasztalatát!