ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Az ígéret földje az a föld, amin nem vagyunk

 

pl. A GYOGYINFOK adatbázis legutolsó frissítése tavaly októberben történt meg. Várhatóan mikor fognak egy újabb adatbázist kiadni, mely már az azóta történt változásokat is tartalmazza majd? Ha az azóta született intézményeket Felhasználóink felveszik az adatbázisba, az OEP feldolgozó programja hogyan fogja ezeket kezelni feldolgozáskor, ha az OEP adatbázisában még nem szerepelnek az új intézmények adatai?

 

Az OEP publikus gyógyszertörzsében a gyógyszerfelírásához kapcsolódó rendelhetőség jelölése (REND oszlop) sok esetben nem egyezik az adott gyógyszerhez kapcsolódó közlöny szövegéhez. Pl. amikor a Rend oszlopban SZ jelölés látható, de a SHIFT+R ablakban, a leírásban háziorvos is írhatja a készítményt szakorvosi javaslatra.

 Bízunk benne, hogy a találkozó eredményes lesz, és minden résztvevő – köztük mi is – tudni fogja utána, hogy hol, miért és hogyan kell változtatnia Háziorvos Felhasználóik érdekében a jövőben. És persze reméljük, hogy ezek a visszacsatolások folyamatjavítással is együtt fognak járni.
Nagyon szép napot kívánok Mindenkinek: Barbara