ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

HVG Golden Blog 2007 :-)

 

Elég rövid idő alatt visszaigazolást is kaptam, hogy volt értelme elindítanunk, mert ezt a blogot a Felhasználóink segítették a világra hozni, és segítik gyerekből felnőtté válni azzal, hogy leírják történeteiket, problémáikat, felteszik kérdéseiket, elárulják nekünk módszereiket.
Köszönet érte minden Kedves Felhasználónknak és Olvasónknak.
Most ismét egy nagy lépés következhet a blogunk életében, ugyanis beneveztünk a HVG Golden Blog 2007 üzleti kategória versenyébe.

Tisztelt Felhasználóink, Olvasóink, Közönségünk június 27-től július 8-ig szavazhat majd a versenybe benevezett blogokra, az eredmény hirdetés pedig július 19-én lesz.

Gyermeki izgalommal várjuk a verseny kimenetelét, ha másért nem, az extra publicitásért 🙂

Előre köszönetet mondunk mindazoknak, akik a blogunk olvasása során eddig megosztották, illetve a jövőben megosztják velünk véleményüket, gondolataikat, javaslataikat és szavaznak a www.prodoki.blogter.hu -ra a HVG Golden Blog 2007 üzleti kategória versenyében.

 

Most szeretnék idézni egy régebbi blogunkból, amiben  a blogunk szerepéről beszélgettünk:

"A ProDoki blogja az, amit mi, Felhasználóinkkal közösen csinálunk belőle.
 A ProDoki blogja és hozzászólásai annyira lesznek érdekesek, sokszínűek, ahányan és  ahányféleképpen írjuk ezeket.
 A ProDoki blogja egy lehetőség arra, hogy gyorsan és könnyen megjelentessünk itt bármit, és ha már megjelentettük, a bejegyzésünk vagy hozzászólásunk  elkezdje élni a saját életét: vagy elolvassák vagy nem, vagy reagálnak rá, vagy nem, vagy történik valami, vagy nem.
De néha igenis történik. "