ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Beindult a gépezet

 

Hol vezetjük a vizítdíjjal kapcsolatos információkat?
A fizetés vagy éppen mentesség tényét a ProDokiban az IBE adatok fülecskén kell megjelölni. Az adatrögzítést részben automatizálhatjuk is, ha a törzskartonon megadjuk a vizitdíj tipusát és a fizetés módját. Ilyenkor az újonnan nyitott megjelelenési lapokon öröklődik a törzskartonon beállított tipus és fizetési mód.

 

Mentesség esetén milyen elemmet válasszak ki a "Fizetés módja"-nak?
Bármelyiket, mert ilyenkor a háttérben a mentesség tényét tárolja le a program, a fizetés módját nem. Sokan jelezték, hogy ez egy kicsit zavaró, így a 4.46-os verziótól kezdve mentesség esetén a Fizetés módja mező a "Nem történt fizetés" elemmel fog automatikusan feltöltődni.

 

Hogyan sztornózhatok egy rontott számlát?
A számlázó programban a Munka/Bitonylat műveletek menüpontot kell kiválasztanunk, majd a megjelenő listában meg kell keresnünk a sztornózandó sort. Bal gombbal jelölhetjük ki, végül a Sztornó gombra kattintva nyomtat a program sztornó számlát, melyet az eredetivel együtt kell megőríznünk.

 

Nem találom a Sztornó gombot!
800X600-as képernyőfelbontásban nem biztos, hogy látjuk a Sztornó gombot. Nem kell ilyenkor sem megijednünk, mert a sztornózást a Delete gombbal, vagy az Alt+S billentyűkombinációval is indíthatjuk.

 

Hogyan nyomtathatok tételes listát a kiadott számlákról?
Felhasználóink a könyvelőnek igény szerint naponta, hetente, havonta, tulajdonképpen bármilyen időszakról nyomtathatnak tételes listát. Ehhez a számlázó programban a Munka/Bizonylat műveletek menüpontban be kell állítani a kívánt időszakot, majd a "Lista nyomtat" gombra kattintva először megtekintheti, a nyomtató ikonra kattintva ki is nyomtathatja a lekért összesítőt.

 

Kedves Felhasználóink!
Hosszú hónapok állnak mögöttünk, és talán előttünk is…
Majdnem minden napra jut valami újdonság, amivel Önöknek, vagy nekünk programfejlesztőknek meg kell küzdenünk. Bízunk abban, hogy mindíg érzik, hogy Önök mögött áll egy láthatatlan csapat, akik a gépezetet "olajozzák"…