ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Felhasználóink jelezték című új rovatunk jelentkezik...

 

Felhasználóink írták, mi pedig tovább adjuk híreiket:

1. Az APEH-nek a Háziorvosok kötelesek évente jelenteni (a 06K51 jelű nyomtatványon), hogy kiknek adtak ki adóvisszatérítés igénylése céljából fogyatékossági igazolást. Ehhez arra lesz szükségük, hogy a ProDokiban be lehessen jelölni az ilyen igazolás kiadásának tényét és ki lehessen listáztatni (nyomtatni) adott időszakra vonatkozólag azon betegek listáját (név, adóazonosító), akik ilyen igazolást kaptak.

2. Az APEH-nak azt is kötelesek jelenteni a Háziorvosok (szintén a 06K51 jelű nyomtatványon), hogy kiknek adtak ki egészségpénztári szolgáltatások igénybevételéhez igazolást. Ehhez természetesen itt is arra lesz szükség, hogy a ProDokiban be lehessen jelölni az ilyen igazolás kiadásának tényét és ki lehessen listáztatni (nyomtatni) adott időszakra vonatkozólag azon betegek listáját (név, adóazonosító), akik ilyen igazolást kaptak.

A kétféle jelentésnek ugyanolyan típusú nyomtatványon kell készülnie, de egymástól elkülönítve.

Megkaptuk a vonatkozó rendeletet és űrlapokat PDF formátumban is.
Mi arra gondoltunk, hogy az Anamnézis lap Személyes fülére tennénk rá két új kapcsolót, az Emelt összegű családi pótlék és a Mélt. GYES kapcsolók mellé, Fogyatékossági igazolás, valamint Egészségpénztári igazolás néven, egy-egy dátum mezővel, mely a kiállítás dátumát tartalmazná.

 

Kedves Felhasználóink!

Természetesen továbbra is szeretnénk, ha minél több észrevétel, megerősítés érkezne Önöktől, Önöknek, Nekünk, Egymásnak, ha bármilyen javaslatuk, észrevételük, támpontjuk, információjuk van a fentiekkel kapcsolatban.