ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Életünk problémái, gondjai...

 

Ez csak akkor derül ki, amikor már az új kötelezettség beépítéséhez készen van a megvalósításához szükséges szakmai háttér, elképzelés is. Csak akkor engedhetjük meg magunknak ezt, ha pontosan tudjuk már, mit is kell csinálnunk és mi alapján. 
Erről beszélgetünk most nap mint nap Felhasználóinkkal is, és ezek a kérdések foglalkoztatnak bennünket is. Mert ezek a kérdések most mindannyiunk kérdései és ezekre a kérdésekre nap mint nap reagálnunk kell Felhasználóinknak.
És amikor napról napra változnak azok az adatbázisok, melyeket elvileg januártól már bevezettek, elhagynak és hozzátesznek, átcsoportosítanak, mi a jó megoldás, melyik okoz nagyobb bosszúságot, a napi változások, változtatások miatt csak az adott pillanatban aktuális adatbázisokat beépíteni vagy tovább várni? 

Most arról a kérdésről mondunk véleményt, amely mindannyiunkat érint és amelyről mindenkinek meg van a saját maga véleménye. Együtt töprengünk most azon, egyetértve egymással, vagy nem, de mégis azonos hullámhosszon, hogy valójában nem is az jelent rengeteg munkát, hogy valamit beépítsünk, hanem az, hogy megtudjuk, mit is kell beépítenünk…