ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Kedves Felhasználóink!

A MedMax legfrissebb verziójába további kényelmi szolgáltatás került, amely reméljük, elő fogja segíteni a betegekkel való hatékonyabb kapcsolattartást. A ma már minden orvosi rendelő számára elérhető internetes szolgáltatások használatával gyorsabb, teljesebb, pontosabb orvosi nyilvántartás érhető el, kevesebb adminisztrációval.

A MedMax-ból indított nyomtatott dokumentumokról, nyomtatványokról a program eddig is automatikusan elektronikus másolatot készített. Az így tárolt – az eredetivel megegyező, hiteles elektronikus másolat – a Dokumentumtárban és közvetlenül a betegnél is bármikor visszakereshető, megnézhető vagy újra nyomtatható, de mostantól automatikusan e-mailben is továbbítható lesz a páciensének.

Azonban nem csupán erre, hanem csoportos e-mail küldésre is lehetőség lesz, a statisztikákon keresztül. A pontos lekérdezési feltételek megadása után a szűrt listában megjelent betegek részére azonos tárgyú és tartalmú e-mail küldését indíthatjuk az új E-mail gombra történő kattintással a programból. Ehhez kész e-mail sablonok is rendelkezésre állnak már, azonban természetesen új sablonokat is készíthetünk és a meglévőket szerkeszthetjük is a saját ízlésünk szerint.

Az új lehetőség segítségével tehát a Statisztika modulban egy! kattintással értesíthetjük/emlékeztethetjük arról azon betegeket, akiket érint, hogy pl.
– adott időn belül le fog járni a törzskartonja,
– a táppénzes felülvizsgálatának időpontjára,
– a gondozott betegségével nem jelent meg adott időn belül a rendelésen,
– adott időn belül le fog járni a közgyógy-igazolványa,
– adott időn belül javasolt gyógyszerének megújítása szükséges,
– előjegyzési időpontja közeleg,
– a jogosítvány érvényessége lejárt vagy hamarosan lejár,
– a beutalónkra még nem hozta vissza a leletét,
– kampányszűrésekre
– elmaradt oltásokra,
– vagy éppen arra, hogy megérkeztek az influenza védőoltások, fáradjanak be a rendelőbe.