ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Finiséhez érkezett a MedMax

 

Tehát hol tartunk most?

Az egyik legnagyobb feladatunk a ProDoki Plus és Praxis Pro programjaink adatainak teljeskörű és pontos átvitele új "otthonába". Kollégáink jelenleg is dolgoznak a konvertáló programokon, mely segítségével a régi adataink új helyre fognak költözni, mégpedig a MedMax programba. Ennek befejezése 2-3 héten belül várható, ettől kezdve a tesztelése kezdődik.

A MedMax telepítésének felhasználóbarát módon, minél egyszerűbben kell megtörténnie. Annak érdekében, hogy minden kedves érdeklődönk magától értetődőnek találja az ehhez szükséges telepítő program használatát, munkatársaink egy nagyon egyszerű, néhány lépésből álló telepítő programot állítanak össze kedves Felhasználóinknak.

A folyamatos haladás következő része a kötelező jelentések minél alaposabb tesztelése, ennek kipróbálását budapesti kollégáink végzik.

A másik kardinális feladatunk az interneten történő verziófrissítések biztonságos letöltése Felhasználóink számítógépére. A MedMax update verziói automatikusan, a háttérben fognak letöltődni és az aktualizálás folyamata is gyorsan, szinte észrevehetetlenül fog megtörténni, ahogyan az IT adta lehetőségek ezt meg is kívánják egy jó programnál. Ezen dolgozunk most, várhatóan ez is befejeződik néhány héten belül.

Végül az adatmentés és adatvisszatöltés funkciók is most fognak befejezésre kerülni.

 

Kedves Felhasználóink!

Hát ezekkel töltjük most napjainkat, és továbbra is ragaszkodunk ahhoz, hogy az általunk kínált MedMax szoftver a létező szoftverek legjobbika legyen, amely minden újabb és újabb igényüket kielégíti majd, korlátok nélkül.