ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

2019-ben is szeretettel várjuk Önöket a HAOSZ október 25-26-án Herceghalmon megrendezésre kerülő II. Országos Konferenciáján, amelyen kiállítóként veszünk részt. A konferenciára különösen fontos információkkal és meglepetéssel is készülünk.

 

Kedves Felhasználóink!

Idén is megjelenünk a HAOSZ II. Országos Konferenciáján kiállítóként a MedMaxszal. A HAOSZ rendezvényén többek között bemutatjuk a MedMaxhoz okos eszközökre fejlesztett applikációk mellett a jövőben várható fejlesztési irányokat is.

Néhány figyelemfelkeltő és innovatív új fejlesztés a MedMaxban:
  • EESZT Info: a pácienssel kapcsolatos adatok változását automatikusan követi a modul és a változásokról figyelmeztetést küld. 
  • MedMax Riporter: a segítségével a beteg által önállóan megválaszolható kérdések kitöltését a beteg kezébe adhatjuk.
  • Kardiovaszkuláris, diabétesz és vese betegség rizikó meghatározása: pácienseink besorolását egy lépésben elvégezhetjük. 
  • Praxisközösségi tevékenységek: Állapotfelmérő lapot és egyéni egészségtervet készíthetünk a krónikus beteggondozási protokollok alapján.
  • MedMax Terápia: a rendelőn kívüli ellátásokat okostelefonon vagy táblagépen is rögzíthetjük.
  • Erodium – MedMax kétirányú kommunikáció

Kedves Doktornő/Doktor Úr!

Szeretettel várjuk Önöket a standunknál, örömmel fogadjuk javaslatait, észrevételeit bármilyen témában. Az előzetes kérdőíves felmérésünk alapján a konferencia résztvevői között kiemelkedően magas lesz kedves Felhasználóink aránya, bízunk benne, hogy mindenkivel személyesen is találkozni fogunk 🙂
Üdvözlettel: a MedMax csapata