ProFix Kft. ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-2533, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

Jelen Adatvédelmi Nyilatkozat összefoglalja az orvosiprogram.hu kezelője által folytatott adatkezelési elveket és annak gyakorlatát.
A látogató/felhasználó az adatok elküldésével kijelenti, hogy azok a valóságnak megfelelnek.

1. ADATKEZELŐ

Az adatok kezelője a ProFix Computer Kft.

Székhely/postázási cím:6800 Hódmezővásárhely, Szegfű u. 1-3. adószám: 11398891-2-06
Elérhetőség: barbara@medmax.hu vagy a weboldalon keresztül
Adatkezelés nyilvántartási szám: bejelentés folyamatban
Bejegyző bíróság: Csongrád Megyei Bíróság Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 06-09-004871

2. A KEZELT ADATOK ÉS ÉRINTETTEK KÖRE

A weboldal látogatása során anonim módon a látogató session ID-t kap, amellyel a Google Analytics a személyes adatoktól függetlenül, statisztikai céllal rögzíti a látogatás kezdő- illetve befejező időpontját, illetve a látogatott oldalakat. Erről a gyakorlatról minden új látogató az első oldalletöltés alkalmával tájékoztatásban, valamint az Adatvédelmi Nyilatkozathoz hozzáférésben részesül.

A weboldalon a látogató önkéntesen hozzájárulhat a következő személyes adatainak kezeléséhez:
név,
e-mail cím,
telefonszám.

A következő pontban meghatározott célokra megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik.

A felhasználó által megadott adatok pontatlanságáért, vagy valótlanságáért az adatkezelő felelősséget nem vállal.

3. AZ ADATKEZELÉS CÉLJA

A személyes adatok kezelésének célja

a felhasználóval való kapcsolattartás;
a felhasználó azonosítása, a többi felhasználótól való megkülönböztetése;
felhasználói elégedettség tesztelése és mérése;

A Google Analytics által használt anonim session ID-k és cookiek (sütik) felhasználásának célja statisztikai jellegű. A felhasználó az adatainak megadása során önként hozzájárul, hogy a 2. pontban említett típusú adatokat az adatkezelő az adatvédelmi nyilatkozat rendelkezéseinek megfelelően felhasználja. Az adatkezelő a megadott adatokat bizalmasan kezeli.

4. AZ ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT ÁLTAL MEGHATÁROZOTT ADATKEZELÉSI IDŐTARTAM

A Google Analytics által létrehozott cookiek időtartama 30 napra szól, a session ID-k az oldal elhagyásakor automatikusan törlődnek. A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 10 munkanapon belül törli. Ezt az igényt az barbara@medmax.hu e-mail címen, Horváth Barbarának címezve lehet bejelenteni.

5. AZ ADATFELDOLGOZÓK KÖRE

A felhasználói adatokhoz csak az adatkezelő munkatársai férhetnek hozzá, harmadik félnek nem adhatóak ki.

Az adatkezelő egyedül törvényi kötelességből továbbítja a felhasználók adatait az igénylő hatóságnak, amennyiben az megfelelő jogalappal rendelkezik.

6. AZ ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT JOGALAPJA ÉS A FELHASZNÁLÓ JOGAI

Az adatkezelés a felhasználó jóváhagyásának jogalapjával történik. A felhasználó az adatkezelő által kezelt adatokról, és annak módjáról a barbara@medmax.hu e-mail címen Horváth Barbarától ezen adatkezelési nyilatkozat tartalmán túl további tájékoztatást kérhet. A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 10 munkanapon belül törli. Ezt az igényt a barbara@medmax.hu e-mail címen lehet bejelenteni.

7. A WEBOLDALT ÜZEMELTETŐ PARTNER ÉS TECHNOLÓGIA

Az orvosiprogram.hu weboldal a
CWI Holding Kft.
1054 Budapest, Honvéd u. 8. 1/2.
Adószám : 24146663-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-992626
szerverein működik, amelyről az adatok biztonsága érdekében biztonsági mentések készülnek.

8. JOGORVOSLATI LEHETŐSÉG ÉS HATÁLYOS TÖRVÉNYEK

Amennyiben a felhasználó úgy érzi, hogy a ProFix Computer Kft. a személyes adatokat nem az itt megjelöltek szerint vagy a hatályos törvénynek megfelelően kezeli, jogait az adatvédelmi biztosnál vagy polgári bíróságon érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.

A adatvédelemmel kapcsolatos kötelezettségekről az alábbi törvényekben tájékozódhat a felhasználó:

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény
Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény